Zomerfeest Zuiderburen

Zomerfeest-Zuiderburen-2014-1200-1024x682
Click op de foto ( door MaJaTa.nl ) voor een groter beeld.

Soundchecken met de band Switch, hoe cool is dat!

Op het zomerfeest in Zuiderburen was het heel spannend voor Niels, Jannah, Sofie en Rick ( gitaarleerlingen van JCS-Studio’s) maar ze hebben zich er heel kranig doorheen geslagen en onder deze voor hun totaal nieuwe omstandigheden goed gespeeld.

Nog even een oefenrondje van alle liedjes in Márkant, toen met alle spullen ( gelukkig waren er wat ouders om mee te helpen, bedankt hiervoor ) naar de grote feesttent voor de Máximaschool en dan op het grote podium samen “soundchecken” met de professionele coverband SWITCH uit Groningen. Dat was natuurlijk op zich al een “coole” belevenis!

Met veel familie, vriendjes/vriendinnetjes/medeleerlingen en klasgenootjes als publiek speelden ze hun liedjes. Natuurlijk ging het allemaal nog niet perfect maar dat geeft ook niets, ze zijn immers nog aan het leren en mij ging het er vooral om hun op deze wijze een podium ervaring te laten meemaken.

Gelukkig werkte al onze apparatuur goed en waren we snel aangesloten op de grote geluids-installatie van de band Switch.
Bij deze willen we de band en geluids/licht crew nog bedanken voor alle medewerking.

Vooral het laatste liedje “Calm After The Storm” wat ze maar net een halfuurtje eerder in Márkant met elkaar hadden geoefend klonk goed.

Jammer dat we niet in het programma-boekje waren aangekondigd, anders was er misschien iets meer publiek aanwezig geweest.

Maar al met al was het een succes en ik denk dat ze deze middag/avond weer veel geleerd hebben.

Gr, Han ( JCS-Studio’s gitaarles )

Zomerfeest-Zuiderburen-2014-1200-1024x682
Click op de foto ( door MaJaTa.nl ) voor een groter beeld.